Deska System of a Down nebude, Serj jede na vlastní triko

Vydáno 10.05.2012 | autor: redakce

Serj Tankian, lídr System of a Down, konečně vnesl trochu světla do informační tmy ohledně novinek v kapele. Podle všeho stojí novému albu SOAD v cestě sólové ambice jejich zpěváka.  

Deska System of a Down nebude, Serj jede na vlastní triko Deska System of a Down nebude, Serj jede na vlastní triko

serj tankian_video"Když se mě lidi ptají, kdy se dočkají nové desky, považuju to za největší kompliment na světě, ale zatím jsme si nestanovili žádný plán," nechal se slyšet Serj v rozhovoru pro Billboard.

Co za tím vězí? Nic zásadního, kapela prostě potřebuje to správné načasování. To může trvat pár měsíců, ale klidně se může protáhnout na dva roky. Serj totiž nechtěl být konkrétní.

Dobrou zprávou zůstává, že System of a Down nehážou kytary do žita a mají v plánu koncertovat. Důkazem je nově oznámené severoamerické turné s Deftones, které odstartuje letos v létě.

Situaci uvnitř kapely asi nepomáhá ani fakt, že její lídr dokončuje už třetí sólovku, album Harakiri má vyjít během letních prázdnin (9. července) "Bude mnohem punkovější, gotičtější a elektroničtější ve stopách osmdesátých let," popsal Serj chystanou studiovku.

Dodejme, že od poslední desky System of a Down uběhlo dlouhých sedm let, Hypnotize totiž vyšla v roce 2005.



mp
serj tankian_video
zavřít